Inspirasjon til fiskemiddager

Det er en anbefaling å spise fisk til middag to til tre ganger i uken. Men man kan enkelt bytte ut en av middagene med fiskepålegg på brødskiven.

Fisk inneholder en god kilde til næringsstoffer som protein, vitamin B12, jod og selen. Derfor er det anbefalt å inkludere både mager, halvfet og fet fisk i kostholdet.

Prøv våre deilige oppskrifter som passer for både store og små.

Ternet bacon

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.
Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.

Trenger du tips og inspirasjon, sjekk disse oppskriftene: 

Skreifilet med baconsalsa

Brennende kjærlighet

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.

 

Se produkt

KOKKEN EGIL DELER TIPS OG TRIKS:

 

Bacon kan brukes til så mange andre typer fisk, både til hverdag og i mer festlige lag.

Jeg har en barnevennlig artig smakssak på lur: Krydre seifilet med tacokrydder, og stek den sammen med bacon. Putt alt i en tacolefse sammen med litt råkost, gjerne gulrot, kål, eple og agurk, og spis det som en wrap. Jeg er overbevist om at barn vil spise litt mer fisk, ja kanskje til og med begynne å elske det.

Les mer om Egil sine spennende oppskrifter her

 

 

Bacon produkter