TILBERDNING OVN:

TA KJØTTET UT AV POSEN, LEGG DET I EN ILDFAST FORM (IKKE FOR STOR I FORHOLD TIL STEKEN) OG HELL OVER STEKESJYEN. DERETTER STEKES KJØTTET 25-30 MINUTTER PÅ 180°C. TA KJØTTET UT AV OVNEN, TREKK DET FRA HVERANDRE MED TO GAFLER OG VEND KJØTTET RUNDT I STEKESJYEN FØR SERVERING.

Våre pulled produkter

TILBEREDNING GRYTE/VANNBAD:

KOK OPP VANN. LEGG POSEN MED KJØTTET I VANNET OG LA DET TREKKE I 20-25 MINUTTER. TA POSEN OPP AV VANNET OG KLIPP DEN OPP. LEGG KJØTTET OG STEKESJYEN I EN FORM, OG TREKK DET FRA HVERANDRE MED TO GAFLER. 

Slow Cooked

It's all about taste

Norsk Kjøtt Merke

 

 

Alle våre produkter er produsert med 100% norsk kjøtt. Det vil si at kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.