Restefest med dansk gjest
- For deg som ønsker å bruke opp restene som ligger nederst i kjøleskapet -
Vi gir deg tips og tricks, slik at middagsrestene ikke havner i søppelkassen.
Pulled Pork
Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt
Tulip Pulled Pork er en mør og langtidsstekt stek av svinekjøtt. Lang steketid ved lav varme gjør kjøttet så mørt at det kan trekkes fra hverandre med f.eks. to gafler, derav navnet Pulled Pork.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Se produktPulled Pork rester
Svinegod dansk restefest
Det kan ofte bli en del rester etter et Pulled Pork måltid. Dette trenger ikke å havne i søppelkassen, men det kan brukes til en annen middag senere i uken.
Man kan fort ha en "gratis" middag eller to i uken hvis man tenker kreativt og bruker restene i stedet for å kaste. Ved å planlegge bedre og tenke litt ekstra igjennom handelen kan bidra til mindre matsvinn.
Kokken Egil deler tips og triks
Norske husholdninger har blitt utsatt for svært høy prisvekst, og dette går ut over matbudsjettet til de fleste.
Kokken Egil kommer med 3 tips til hvordan man kan spare penger på mat.
1. Planlegg ukesmenyen
2. Bruk maten du allerede har
3. Innfør fast restemiddag i uken
Se mer om Egil sine resteoppskrifter her.