
Pulled Chicken wok
- 5 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
- 300 g sukkererter
- 250 g snacksgulrøtter
- 250 g kantareller
- 100 g bønnespirer
- 50 g cashewnøtter
- 3 fedd hvitløk
- 2 ss soyaolje
- 2 ss rapsolje
Fremgangsmåte
Åpne posen med Tulip Pulled Chicken og riv den i grove biter med to gafler. Varm kjøttet i ovn ved 180 °C i ca. 20 min. Riv kjøttet i finere biter og legg til side.
Skyll bønnespirene, og skjær opp sukkererter, gulrøtter og kantareller i mindre biter.
Rens og finhakk hvitløken. Varm opp oljen i en wokpanne.
Stek gulrøttene lengst.
Tilsett så sukkererter, hvitløk og cashewnøtter, og la det frese litt.
Bland så i pulled chicken og bland godt.
Ha i spirer og soyasaus, la det frese i ett minutt, så er det klart!

Pulled Chicken
Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.