Pulled Chicken wok

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken wok

  • 5 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
  • 300 g sukkererter
  • 250 g snacksgulrøtter
  • 250 g kantareller
  • 100 g bønnespirer
  • 50 g cashewnøtter
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss soyaolje
  • 2 ss rapsolje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Bruk det du har igjen etter gårsdagens middag. Da slipper du å kaste hvitløksfeddene og den halve guleroten. 

 


Fremgangsmåte

PULLED CHICKEN:

Tilbered Pulled Chicken etter anvisning på pakken. Ta Pulled Chicken ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

WOK:

Skyll bønnespirene, og skjær opp sukkererter, gulrøtter og kantareller i mindre biter.

Rens og finhakk hvitløken. Varm opp oljen i en wokpanne. Stek gulrøttene lengst.

Tilsett så sukkererter, hvitløk og cashewnøtter, og la det frese litt.

Vend så inn Pulled Chicken i pannen. 

Ha i spirer og soyasaus, la det frese i ett minutt, så er det klart!

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne de som allerede ligger i kjøleskapet.

Cashewnøtter: Bruk de nøttene du har liggende.