Pulled Chicken wok

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken wok

  • 5 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
  • 300 g sukkererter
  • 250 g snacksgulrøtter
  • 250 g kantareller
  • 100 g bønnespirer
  • 50 g cashewnøtter
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss soyaolje
  • 2 ss rapsolje
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Åpne posen med Tulip Pulled Chicken og riv den i grove biter med to gafler. Varm kjøttet i ovn ved 180 °C i ca. 20 min. Riv kjøttet i finere biter og legg til side.

Skyll bønnespirene, og skjær opp sukkererter, gulrøtter og kantareller i mindre biter.

Rens og finhakk hvitløken. Varm opp oljen i en wokpanne.

Stek gulrøttene lengst.

Tilsett så sukkererter, hvitløk og cashewnøtter, og la det frese litt.

Bland så i pulled chicken og bland godt.

Ha i spirer og soyasaus, la det frese i ett minutt, så er det klart!

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.