Tulip Bacon - røkt over bøkeflis

’Historisk god bacon’ kunne det med rette stå på alt Tulips Bacon.
For den gode smaken kommer ikke av seg selv. Den kommer av en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som daterer seg helt tilbake til 1912, hvor den første baconskiva så dagens lys.
Siden er Tulip Bacons sortiment utviklet, så den røkte velsmak- kanskje av verdens mest populærere ’krydderier’- i dag frister i alle mulige former. Anvend Tulip Bacon til en klassisk omelett, til din tournedos eller kun på en lun leverpostei skive. På denne siden kan du finne oppskrifter og inspirasjon med bacon, samt lese om den unike smaken, som Tulip Bacon i dag er verdensberømt for.
Vel bekomme!
Les mer om røking av bacon

Oppskrifter med Tulip BaconDen gode smaken kommer ikke av seg selv.
Den kommer fra en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som går tilbake helt til 1912, når Tulips første baconskive så dagens lys.


Tulip Bacon Original NO

Den originale bacon

Tulip Bacon i skiver er laget av sideflesk, som først saltes og deretter røykes over bøkeflis etter mer enn 100 år gamle tradisjoner, til smaken er perfekt. Bruk baconet til frokost med egg, leverpostei, eller som ingrediens for å løfte middagen. Produktet er pakket slik at det er lettere for deg å skille skivene. Server og nyt! 

Se produkt

Bacon er en av de matvarene, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip merket vært ensbetydende med Bacon av høy kvalitet. Begrepet Danish Bacon er derfor kjent vidt og bredt.

Tulips nok mest kjente baconvariant er våres klassiske skivet bacon. Utover denne produserer Tulip en rekke andre varianter både i skiver og i delikate små biter, som bacon i terninger, fettredusert bacon og ferdigstekt bacon.

Tulip Bacon er skåret av brystflesk, saltet og røket over bøkeflis etter prinsipper, det går mer enn 100 år tilbake. Tulip Bacon er velegnet i enhver rett. Bruk Tulips delikate baconskiver på leverpostei, rundt om tournedos eller til å lage en egg og bacon brunsj. Tulip Bacon terninger er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne siden finner du baconoppskrifter til enhver leilighet, sjekketips, innblikk i Tulip Bacons historie og sortiment samt informasjon om røkemetoder for bacon. Du kan hente inspirasjon til hvordan du kan bruke de forskjellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor det er masse av klassiske oppskrifter.

 

Vel bekomme!

Alt det gode bacon fra Tulip

Følg TulipNorge på Facebook og Instagram for oppdateringer og inspirasjon