
’Historisk god bacon’ kunne det med rette stå på alt Tulips Bacon.
For den gode smaken kommer ikke av seg selv. Den kommer av en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som daterer seg helt tilbake til 1912, hvor den første baconskiva så dagens lys.
Siden er Tulip Bacons sortiment utviklet, så den røkte velsmak- kanskje av verdens mest populærere ’krydderier’- i dag frister i alle mulige former. Anvend Tulip Bacon til en klassisk omelett, til din tournedos eller kun på en lun leverpostei skive. På denne siden kan du finne oppskrifter og inspirasjon med bacon, samt lese om den unike smaken, som Tulip Bacon i dag er verdensberømt for.
Vel bekomme!
Les mer om røking av bacon
Oppskrifter med Tulip Bacon
Den gode smaken kommer ikke av seg selv.
Den kommer fra en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som går tilbake helt til 1912, når Tulips første baconskive så dagens lys.

Den originale bacon
Tulip Bacon i skiver er laget av sideflesk, som først saltes og deretter røykes over bøkeflis etter mer enn 100 år gamle tradisjoner, til smaken er perfekt. Bruk baconet til frokost med egg, leverpostei, eller som ingrediens for å løfte middagen. Produktet er pakket slik at det er lettere for deg å skille skivene. Server og nyt!
Se produkt