Pasta Carbonara
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Pancetta
- 4 egg
- 400 g fersk pasta
- Olje
- Salt
- Pepper
- Hakket basilikumblader
- 150 g parmesan
Fremgangsmåte
Visp sammen egg og ¾ av parmesanen. Kok pasta som anvist på pakken.
Mens pastaen koker steker du Tulip Pancetta bacon i litt olje. Ta ut ¼ av baconet og legg til side.
Når pastaen er al dente, tar du pastaen oppi pannen med Tulip Pancetta og tilsetter eggeblandingen, 1,5 dl av pastavannet, men ta litt og litt.
Vend inn og bland godt. Dette skal bli en glatt og saftig saus, ikke klumpete og kornete.
Smak til med salt og pepper.
Før serveringen strør du over siste rest av revet parmesan og resten av det stekte Tulip Pancetta, topp det hele med hakket basilikumblader.
Tips og triks
Det smaker ekstra godt med Tulip bacon focaccia som tilbehør.