Leverpostei

Tulip leverpostei har blitt spist av danskene i mer enn 90 år, så vi kan med rette si at Danmark har god erfaring med leverpostei. De kaller det for smørbare smaker.

La oss stå sammen for å dele vår kjærlighet til leverpostei. Det spiller ingen rolle om du spiser den med rødbretter, agurk, remulade eller noe helt annet.

Dansk Grov Leverpostei 200 g

Dansk grov leverpostei

Laget etter klassisk dansk oppskrift med de beste norske råvarer

Leverposteien er fyldig i smak og grov i konsistensen, akkurat som den skal være. Like klar til å serveres kald som varm, på et veldekket frokostbord eller som en klassiker på familiens matpakke.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Se produkt

Leverpostei MAX bacon

Dette er leverposteien for baconelskerne

Med Tulip leverpostei MAX bacon får du den gode klassiske smaken, men ekstra mye bacon. Dette er en postei for baconelskere! Oppskriften inneholder 25%bacon og er kvernet inn i posteien slik at du får den gode smaken i hver bit. Et opplagt valg på frokostbordet, til lunsj, i matpakken og kveldsmat. Perfekt på brødskiven. 

Tulip leverpostei MAX bacon er fremstilt på vår danske fabrikk etter stolte tradisjoner siden 1912. Råvarene er nøye valgt ut og kommer fra norske bønder.

Se produkt