Slow cooked - mørt og saftig

God mat tar tid å lage, spesielt når menyen består av de mindre fine utskjæringene som bog og bein. 
Men tilberedt på den riktige måten, kan nettopp disse utskjæringene gi noen fantastiske smaksopplevelser, noe som de for mange år siden oppdaget i USA. Spesielt i de amerikanske sørstatene, hvor inspirasjonen til produkter som pulled pork er hentet ifra. 
Her finnes en årelang tradisjon i det å lage langtidsstekt kjøtt, som gjennom den lange tilberedningstiden blir utrolig mørt. 
Det er også bakgrunnen til navnet pulled pork, som skyldes at kjøttet blir så mørt at det kan trekkes fra hverandre med to gafler, før det er klart til bruk i for eksempel sandwich, wraps eller salater. 
Tulips slow cooked produkter blir alltid kokt sous vide, så all  kraften fra kjøttet blir med hjem til kjøkkenet og gir den siste piffen, som sikrer den store smaksopplevelsen. 
Tulips slow cooked-sortiment omfatter blant annet pulled pork, pulled chicken og spareribs.

Tulip Slow Cooked produkterne

Få inspirasjon

til å bruke slow cooked i hverdagen
Tilbredning
Bruk restene
Airfryer

Slow Cooked

It's all about taste

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen -  skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!

Se produkt