Slow cooked - mørt og saftig

God mat tar tid å lage, spesielt når menyen består av de mindre fine utskjæringene som bog og bein. 

Men tilberedt på den riktige måten, kan nettopp disse utskjæringene gi noen fantastiske smaksopplevelser, noe som de for mange år siden oppdaget i USA. Spesielt i de amerikanske sørstatene, hvor inspirasjonen til produkter som pulled pork er hentet ifra. 

Her finnes en årelang tradisjon i det å lage langtidsstekt kjøtt, som gjennom den lange tilberedningstiden blir utrolig mørt. 

Det er også bakgrunnen til navnet pulled pork, som skyldes at kjøttet blir så mørt at det kan trekkes fra hverandre med to gafler, før det er klart til bruk i for eksempel sandwich, wraps eller salater. 

Tulips slow cooked produkter blir alltid kokt sous vide, så all  kraften fra kjøttet blir med hjem til kjøkkenet og gir den siste piffen, som sikrer den store smaksopplevelsen. 

Tulips slow cooked-sortiment omfatter blant annet pulled pork, pulled chicken og spareribs.

Tulip Slow Cooked produkterne

Slow Cooked

It's all about taste