Pulled Pork focaccia

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork focaccia

  • 5 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
  • 1 stk focaccia
  • 2 dl urteaioli
  • 150 g cherrytomater
  • 50 g sorte oliven
  • 100 g paprika (gul)
  • 100 g Baby Leaf mix
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Ta Tulip Pulled Pork ut av posen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. 

Lag urteaioli (se ‘Cuban sandwich’).

Del tomater og paprika i småbiter.

Del focacciaen i to, smør bunnen med urteaioli og legg på salaten.

Strø så over Tulip Pulled Pork, og fordel tomat og paprika over kjøttet.

Smør urteaioli på den andre delen av focacciaen, legg denne oppå og del i passende biter.

La det gjerne stå litt urteaioli fremme når du serverer dette, mange liker litt ekstra saus.

Produkter