GRILLENTUSIASTENES YNDLING
Straks solen viser sitt blide åsyn på himmelen flere enn to dager i strekk begynner det å klø i grillfingrene. Ut kommer alt fra engangsvarianter til Weber`n og vi kan erklære grillsesongen for åpent. For mange er påsken en gyllen anledning til å grille, enten det er på fjellet i solveggen, ved sjøen eller rett og slett på balkongen i byen. Etter påsken kommer 17. Mai, en ypperlig anledning til å by på grillmat, deretter langhelger og festdager på løpende bånd, med sommerferie og forhåpentligvis mange soldager gjennom hele sommersesongen.
![](/media/216792/tulip-spareribs-500g-no-png-jh.png?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=132973608060000000&format=transparent)
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt