GRILLENTUSIASTENES YNDLING
Straks solen viser sitt blide åsyn på himmelen flere enn to dager i strekk begynner det å klø i grillfingrene. Ut kommer alt fra engangsvarianter til Weber`n og vi kan erklære grillsesongen for åpent. For mange er påsken en gyllen anledning til å grille, enten det er på fjellet i solveggen, ved sjøen eller rett og slett på balkongen i byen. Etter påsken kommer 17. Mai, en ypperlig anledning til å by på grillmat, deretter langhelger og festdager på løpende bånd, med sommerferie og forhåpentligvis mange soldager gjennom hele sommersesongen.
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt