Spareribs med melonfetaost og myntesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs med melonfetaost og myntesalat

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

TILBEHØR
  • Smokey BBQ sås
MELONSALAT
  • 1,5 kg vannmelon
  • 200 g fetaost
  • 1 bunt mynte
  • sitron
Print oppskrift

En frisk og sommerlig salat med vannmelon, fetaost og mynte. Tilbered spareribs raskt i ovn eller grill og server med bakte potetbåter. 


Fremgangsmåte

Spareribs

Tilbered spareres i henhold til pakningsinstruksjonene.

Sett ovnen på 220 grader.

Skjær potetene i skiver og fordel i en ilfast form eller tallerken. Drypp olje, salt og pepper.

Sett i ovnen i ca 40 minutter eller til den har fått fin farge.


Melonsalat

Skrell paprikaen og skjær den i terninger.

Smuldre fetaosten over melonen.

Bland melon og fetaost, riv mynten for hånd i mindre biter.

Press saften fra sitronen over melonblaningen og rør.

Serveres godt avkjørt.

Server med BBQ-saus, valgfri grønn salat

 


Tips og triks

Velg en annen type melon for forskjellige teksturer og sødme.

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen -  skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!

Se produkt