Asiatisk spareribs med spisskål og nudler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Asiatisk spareribs med spisskål og nudler

  • 35 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 ts karripulver
  • 1 ss ingefær
  • 3 ss soyasaus
  • 250 g nudler
  • 0,5 spisskål
  • 0,5 bunt friske korianderblader
  • 0,5 frisk chilipepper
  • 0,5 lime
  • 0,5 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenojie
  • 0,5 dl risvinseddik
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Tilbered spareribs i henhold til instruksjonene på pakken.

Hell marinaden i en bolle og bland karri, revet ingefær og 1 ss soyasaus i.

Kok nudlene etter anvising på pakken.

Kutt og skyll spisskålen.

Vend de kokte nudlene med løk, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskall, hvitløk olivenolje, risvineddik og 2 ss. soyasaus.

Server nudelsalaten med de varme ripsene.