Spareribs med grillet maiskolbeLaget i airfryer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Spareribs
- 1 pakke maiskolber, sous vide kokte
- 1 biff tomat
- BBQ saus
Fremgangsmåte
Spareribs og maiskolbe:
Del spareibsen i to og legg i airfryeren med et papirfilter under. Legg oppi delte maiskolber med litt smør, salt og pepper. Stekes i 10 minutter.
Når spareribsen og maiskolbene har stekt i 10 minutter, tilsetter du BBQ saus på kjøttet. Snu maiskolbene og legg oppi en halv tomat med litt olje, salt og pepper. Stekes i 10 minutter til.
Kålsalat:
Finstrimelt sommerkål blandet med rømme og litt sukker.
Servering:
Serveres rykende varm med kålsalat som tilbehør.
Tips og triks
OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.