Spareribs med grillet maiskolbeLaget i airfryer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs med grillet maiskolbeLaget i airfryer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Spareribs
  • 1 pakke maiskolber, sous vide kokte
  • 1 biff tomat
  • BBQ saus
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Spareribs og maiskolbe:
Del spareibsen i to og legg i airfryeren med et papirfilter under. Legg oppi delte maiskolber med litt smør, salt og pepper. Stekes i 10 minutter.
Når spareribsen og maiskolbene har stekt i 10 minutter, tilsetter du BBQ saus på kjøttet. Snu maiskolbene og legg oppi en halv tomat med litt olje, salt og pepper. Stekes i 10 minutter til. 

Kålsalat:
Finstrimelt sommerkål blandet med rømme og litt sukker. 

Servering:
Serveres rykende varm med kålsalat som tilbehør. 

 


Tips og triks

OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.

Produkter