Tykkere skiver - mer smak!
Tulip salami lages av utvalgte råvarer og etter stolt håndverk, slik at du kan være sikker på at både smak og kvalitet er i orden.
![](/media/218388/tulip_pepper-salami.png?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=133380339660000000&format=transparent)
Pepper salami
En velkrydret salami laget av gode råvarer. Tørket og kaldrøkt over bøkeflis, deretter håndrullet i knuste pepperkorn, som gir den et delikat utseende og en raffinert smak av nykvernet pepper.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt![Dansk Salami 250 g](/media/13355/tulip-dansk-salami-200g-no.png?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=132857727060000000&format=transparent)
Dansk salami 250g
Den originale tradisjonsrike smaken
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
![](/media/218387/tulip_danskinspirert-salami.png?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=133380339420000000&format=transparent)
Dansk salami
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt