Dansk salami sandwich med dillpoteter og rå rødbeter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Dansk salami sandwich med dillpoteter og rå rødbeter

  • 4 personer

Ingredienser

  • 10 skiver Tulip Dansk Salami
  • 4 skiver Surdeigsbrød
  • 100 g små poteter
  • 100 g rå rødbet
  • olje
  • 1 pakke ruccula salat
  • smør
  • fersk dill
  • salt og pepper
Print oppskrift

Dette er en god og smaksrik lunsj, mellommåltid eller kveldsmat.

Dette blir fort en favoritt hos barn og voksne.

Hvis du ønsker at det skal gå enda raskere kan du kjøpe ferdige krydrede poteter som du bare trenger å varme opp.

Vel bekomme


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200C.

Start med å dele potetene i mindre biter. Ta på olje, finhakket dill, salt og pepper. Bakes på 200 grader til de er møre, alt etter størrelse, men i ca 15 minutter.

Skrell og riv rødbetene og la de få renne av seg mens potetene er i ovnen.

Smør brødskiver med smør, litt ruccola, godt med Dansk salami, dillpoteter og revet rødbeter.


Tips og triks

Her kan du fint bytte ut dansk salami med Tulip hvitløkssalami eller Tulip ferdigstekt bacon

Har du andre rester du behøver å bruke opp, så sleng det gjerne på.

Mer rødbeter til over når du er ferdig? Sjekk denne oppskriften: Frikadeller med poteter i persilleolje og rødbetsalat.

 

Produkter