Taco på flere måter

For mange representerer tacoen et fast samlingspunkt på fredagskvelden. Det er et sosialt måltid med ulike ingredienser som passer for alle, uansett alder.
Den mexicanske tacoen er fornorsket med kjøttdeilig, ost og rømme. Denne matretten har fått stor appell i norske barnefamilier. Norge er det landet i verden som spiser nest mest meksikansk mat, etter Mexico.
Lyst til å utforske nye og spennende måter å lage taco på?
Slow Cooked Pulled Pork Taco

Pulled Pork Taco

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.

Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.

Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt. 

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Se produkt

KOKKEN EGIL DELER TIPS OG TRIKS

Visste du at med tilgang på de beste råvarene behøver du slett ikke la helseaspektet gå på kompromiss med smaken.
Pulled Pork er rent, sunt kjøtt, med lite fett og mye protein. Kjøttet blir så saftig når det er langtidsstekt på svak varme, og beholder den gode smaken.

Prøv pulled pork i fredagstacoen, og nyt smaken av ekte meksikansk taco, på bare 25 minutter. Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes – enkelt og så godt.

Utforsk nye oppskrifter

Slow cooked produkter