Pulled Pork Tacomed tacoskjell

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork Tacomed tacoskjell

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Pulled Pork taco
  • 1 pakke Tacokrydder
  • 1 pakke Tacoskjell
  • 1 pakke Rømme
  • 3 dl Salsasaus
  • 3 dl Revet ost
Guacamole
  • 2 stk Avokado
  • Limesaft
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 0,5 stk Chili
  • 0,5 stk Rødløk
  • Fersk koriander
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Den tradisjonelle fredagstacoen, men med pulled pork. Her kan du også lage med pulled chicken om ønskelig. 

 

 


Fremgangsmåte

Mos avokadoen med gaffel og press i litt limesaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper.

Riv Tulip Pulled Pork fra hverandre, ha den i en ildfast form, strø over tacokrydder, stek i 20 minutter på 180 grader, bland godt, og server.

Slow Cooked Pulled Pork Taco

Pulled Pork Taco

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.

Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.

Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt. 

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland