Shawarmamed grønnkål og Pulled Pork

Shawarmamed grønnkål og Pulled Pork

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,5 stk. Salatløk
  • 200 ml Naturell yoghurt
  • 1 ts. Havsalt
  • 4 knivsodd Sort pepper
  • 100 g Grønnkål
  • 4 stk. Meksikanske pannekake (tortilla)
  • 0,5 ts. Tørket chilipepper

Fremgangsmåte

Pulled Pork tilberedes etter anvisning på pakken. 

Yoghurt og revet løk røres sammen og smakes til med salt og pepper. 

Skyll grønnkålen og la den tørke før du legger den fordelt på tortillalefsene.

Legg så på strimler av Pulled Pork og avslutt med yoghurtblandingen og par skjeer stekesjy.

Strø gjerne over litt chili, rull sammen og spis med det samme. 



Tips og triks

Lag ditt eget Shawarma brød: 

1,75 dl vann 

1 klype rørsukker 

50 g maismel 

200 g hvetemel 

½ ts. salt 

Ingrediensene eltes i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser. 

La deigen hvile et par timer i kjøleskapet - dog helst over natten. 

Kjevle deigen ut til fire store pannekaker og stek de hurtig i en tørr og varm stekepanne.

Produkter