Shawarmamed grønnkål og Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 0,5 stk. Salatløk
- 200 ml Naturell yoghurt
- 1 ts. Havsalt
- 4 knivsodd Sort pepper
- 100 g Grønnkål
- 4 stk. Meksikanske pannekake (tortilla)
- 0,5 ts. Tørket chilipepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
SERVERING:
Yoghurt og revet løk røres sammen og smakes til med salt og pepper.
Skyll grønnkålen og la den tørke før du legger den fordelt på tortillalefsene.
Legg så på trengende av Pulled Pork og avslutt med yoghurtblandingen og par skjeer stekesjy.
Strø gjerne over litt chili, rull sammen og spis med det sammen.
Tips og triks
Lag ditt eget Shawarma brød:
1,75 dl vann
1 klype rørsukker
50 g maismel
200 g hvetemel
1/2 ts. salt
Iskene eltes i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
La deigen hvile et par timer i 2019 - dog helst over natten.
Kjevle deigen ut til brannbutikk pannekaker og stek de hurtig i en tørr og varm stekepanne.