Vellykket hverdag

Tulip Food Company er en moderne foredlingsvirksomhet som selger sine produkter i mer enn 120 land over hele verden

Tulip logo

Danmarks eldste brand

I 1909 ble Tulip brandet registrert som det første brand i Danmark og siden har vi vært en viktig del av danskenes liv. Forståelse og innlevelse i forbrukerne, oversatt til produkter med god kvalitet og smak har medvirket til en Vellykket Hverdag med Tulip i over 100 år. I dag er Tulip kjent over det meste av verden.

Verdensmestre i matvaresikkerhet

Med mer enn 99.000 årlige analyser og 2.000 besøk fra myndigheter er dette en tittel Tulip Food Company stolt tar på seg.

Les mer om våres matvaresikkerhet

Vi tar ansvar

Tulip er en virksomhet som tar ansvar når det gjelder våres produkter, forbrukere, omgivelser og de ansatte i både Tulip og Tulips underleverandører.

Tulip jobber målrettet med sunnhet, og overveielser omkring innhold av eksempelvis fett og salt inngår alltid i vår vurdering når vi lanserer et nytt produkt. I de senere år har vi hatt en markant senking i innholdet av salt i mange av våre produkter. Senkingen av saltinnholdet skjer gradvis, fordi salt er en viktig ingrediens når gjelder å sikre kvaliteten og holdbarheten av våre produkter.

Produksjonsvirksomheten i Tulip arbeider også kontinuerlig med å nedsette både virksomhetens CO2 utslipp og forbruk av andre ressurser, som eksempelvis vann. Vi har gjennom de senere år gjennomført mange forbedringer på våre fabrikker, som markant har nedsatt virksomhetens forbruk.

Tulip har samtidig endret på den måte vi kvitter oss av med vårt avfall. I dag blir avfall brukt som biobrensel og dermed sikrer vi miljøriktig energi til danske husholdninger.

Tulip gjennomfører kontinuerlig målinger av tilfredshet blant de ansatte og vi arbeider hele tiden hardt på å forbedre både det fysiske og det psykiske arbeidsmiljøet. I tillegg stiller Tulip krav til sine underleverandører om at de underskriver en såkalt “code of conduct” som stiller krav til at våre leverandører overholder en rekke krav til blant annet belastningen av miljøet og virksomhetens ansatte.

Du kan se Tulips code of conduct her