Tulip er et kjent dansk varemerke som er å finne i 120 land 

Tulip logo

Danmarks eldste brand

I 1909 ble Tulip brandet registrert som det første brand i Danmark og siden har vi vært en viktig del av danskenes liv. Forståelse og innlevelse i forbrukerne, oversatt til produkter med god kvalitet og smak har medvirket til en Vellykket Hverdag med Tulip i over 100 år. I dag er Tulip kjent over det meste av verden.

Verdensmestre i matvaresikkerhet

Med mer enn 99.000 årlige analyser og 2.000 besøk fra myndigheter er dette en tittel Danish Crown Foods stolt tar på seg.
Les mer om våres matvaresikkerhet

De gode og velsmakende Tulip-produktene produseres av Danish Crown Foods (tidligere Tulip Foods Company). Danish Crown Foods står bak en rekke kjente og populære merker, spesielt når det kommer til bacon, pepperoni, pålegg, pølser og salami. 

Blant Danish Crown Foods sine merkevarer finner du Mou, GØL, Steff Houlberg og Den Grønne Slagter.

I Norge finner du alle produktene våres under Tulip.

Vi tar ansvar

Danish Crown Foods er en virksomhet som tar ansvar når det gjelder våres produkter, forbrukere, omgivelser og de ansatte i både Danish Crown Foods og Danish Crown Foods underleverandører.

Tulip jobber målrettet med sunnhet, og overveielser omkring innhold av eksempelvis fett og salt inngår alltid i vår vurdering når vi lanserer et nytt produkt. I de senere år har vi hatt en markant senking i innholdet av salt i mange av våre produkter. Senkingen av saltinnholdet skjer gradvis, fordi salt er en viktig ingrediens når gjelder å sikre kvaliteten og holdbarheten av våre produkter.

Produksjonsvirksomheten i Danish Crown Foods arbeider også kontinuerlig med å nedsette både virksomhetens CO2 utslipp og forbruk av andre ressurser, som eksempelvis vann. Vi har gjennom de senere år gjennomført mange forbedringer på våre fabrikker, som markant har nedsatt virksomhetens forbruk.

Vi har samtidig endret på den måte vi kvitter oss av med vårt avfall. I dag blir avfall brukt som biobrensel og dermed sikrer vi miljøriktig energi til danske husholdninger.

Danish Crown Foods gjennomfører kontinuerlig målinger av tilfredshet blant de ansatte og vi arbeider hele tiden hardt på å forbedre både det fysiske og det psykiske arbeidsmiljøet. I tillegg stiller vi krav til sine underleverandører om at de underskriver en såkalt “code of conduct” som stiller krav til at våre leverandører overholder en rekke krav til blant annet belastningen av miljøet og virksomhetens ansatte.

Du kan se Danish Crowns politikker her