Verdensmestere i matvaresikkerhet 

Det krever en del å gjøre seg fortjent til en tittel som verdensmester i matvaresikkerhet – så til daglig sitter derfor hele 45 fulltidsansatte, som arbeider med matvaresikkerhet i Danish Crowns kvalitetsavdelinger, og her kommer ca. 50 fulltidsansatte på fabrikkene.

Tulip leverer matvarer til nesten 120 land, og det medfører en særlig forpliktelse til at produkter og produksjonsprosesser til enhver tid overholder alle lovkrav. På grunn av myndighetskrav fra andre land, får Tulips fabrikker vesentlig flere myndighetsbesøk enn andre matvareproduserende virksomheter.

 

Uansett hvor i verden Tulips produkter blir spist, er det avgjørende for Tulip, at forbrukerne alltid kan nyte dem med viten om at Tulip har gjort sin innsats for å sikre, at produktene alltid lever opp til de høyeste standerne, når det handler om matvaresikkerhet.

 

Vi arbeider kun med de beste leverandørene, når vi velger ut råvarer, og vi bruker den mest moderne teknikk for å sikre, at de såkalte råvarene som det ferdige produktet lever opp til våres strenge kvalitetskrav.

 

Utover jevnlige besøk av matsikkerhetsmyndighetene, gjennomfører Tulip hver dag en meget grundig egenkontroll, som omfatter hele forløpet fra vi mottar råvarene, til det ferdig produktet blir pakket og sendt til butikker i hele verden.

 

Dermed lever våres krav til hygienen på de enkelte fabrikker opp til de strengeste krav på markedet og omfatter alt rett fra bygningens innretning, medarbeidernes påkledning og adferd til den daglige rengjøring.

 

Våres kunder kan derfor være helt sikre på, at hygienen og matvare sikkerheten alltid er til topps hos Tulip, og her tørr vi godt å kalde oss selv verdensmestre.

 

Du finner de enkelte fabrikkers kontrollrapport her.