Ettersom pølseboder er lett å finne i Danmark, anser mange at røde pølser er en av landets nasjonalretter. Pølsene er farget med et tradisjonelt rødt fargestoff.
Ifølge tradisjonen skal røde pølser trekker i varmt vann og serveres med remulade, sennep eller ketchup, stekt løk og sylteagurk.
Røde pølser
Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?
Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Se produkt