Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

  • 15 min

Ingredienser

  • 200 g Cherrytomat
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 1 stk Rødløk
  • 50 g Fersk timian
  • 30 g Chili
  • 2 ss Olje
  • Salt & pepper
  • Gøl Røde pølser
  • Pølsebrød

Fremgangsmåte

Del cherrytomater i 6-8 biter, finhakk rødløk, hvitløk, chili og timian, bland alt sammen med olje og smak til med salt og pepper.

Lages én time før servering, slik at den får tid til å trekke og godgjøre seg litt.

Oppbevares kjølig.

Topp pølsene med tomatsalsa og servér.

Hot Dog Pølser

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: la pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.