Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pølsetopping – hakket tomatsalsa og chili

  • 15 min

Ingredienser

  • 200 g Cherrytomat
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 1 stk Rødløk
  • 50 g Fersk timian
  • 30 g Chili
  • 2 ss Olje
  • Salt & pepper
  • Tulip Røde pølser
  • Pølsebrød
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Del cherrytomater i 6-8 biter, finhakk rødløk, hvitløk, chili og timian. Bland alt sammen med olje og smak til med salt og pepper.

Lages før servering, slik på tomatsalsaen får tid til å trekke og godgjøre seg.

La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Topp pølsene med tomatsalsa og servér.

Produkter