Pølsetopping – syltet rødløk og agurk

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pølsetopping – syltet rødløk og agurk

  • 15 min

Ingredienser

  • 500 g Rødløk
  • 1 dl Eddik 7%
  • 2 dl Sukker
  • 3 dl Vann
  • Tulip Røde pølser
  • Pølsebrød
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Del rødløken i 2 og skjær i tynne skiver.

Kok opp vann, eddik og sukker, la det koke til sukkeret er oppløst.

Hell over rødløken, la det stå til laken er kald, oppbevares i kjøleskap.

Topp pølsene med syltet rødløk og agurk i skiver og servér.

5707196238112_A1C1.jpg

Røde pølser

Få ting er mer typisk dansk enn de røde deilige, danske pølsene. For gjestene dine, både liten og stor, blir det litt ekstra fest å få servert røde pølser fra Tulip. Det unike med Tulips røde pølser i Norge er at vi bruker norsk svinekjøtt. Pølsene er laget på en god, gammel oppskrift med hele 80% kjøtt. Norsk kjøtt og dansk pølseekspertise gir et fantastisk resultat. Pølsene er påført et naturlig fargestoff og er selvfølgelig godkjent av Mattilsynet! Er du klar for en smak av Danmark?

Anbefalt tilberedning: La pølsene trekke i varmt vann i 5-8 minutter.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark