Skreifiletservert med sprøstekt Tulip bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skreifiletservert med sprøstekt Tulip bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Tulip ternet Bacon
  • 800 g Skreifilet
  • 400 g Gulrøtter
  • Salt og pepper
Ertepurè
  • 400 g Erter
  • 100 g Smør
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Legg skreifileten på stekepapir på et stekebrett, ta godt med salt på i ca 20 minutter.

Varm opp ovnen, 200 grader. Ha på nykvernet pepper på fisken, legg over aluminiumfolie og sett den inn i ovnen, bakes i ca 22 minutter, men følg med.

Skrell gulrøtter og kok de i lettsaltet vann til de er møre.

Kokk opp ertene , hell av vannet og ha i smør, kjøres med stavmikseren, og smakes til med salt og pepper. Ikke ha i salt før ertepureen er ferdig, da kan den bli seig.

Serveres med nykokte poteter.

Produkter