Enchiladamed Tulip Pulled Pork
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Pulled pork taco
- 8 stk Tortillalefser
- 6 dl Revet ost
- 3 dl Ostesaus
- 1 stk Vårløk
- 1 beger Rømme
- 3 dl Salsasaus
- Nachochips
- 4 stk Tomater
- 1 stk Rødløk
- 1 stk Hvitløksfedd
- Olje
- Frisk Timian
- Salt og pepper
- Guacamole
Fremgangsmåte
Riv Tulip Pulled Pork fra hverandre og ha i en ildfast form, stek i ca 15 minutter, bland i den hjemmelagede salsaen. Fyll i lefser med litt revet ost, ha de fylte lefsene i en form, legg over ostesaus og litt revet ost, stekes på 200 grader til osten er gratinert, serves med salsa, rømme, guacamole og nachochips.
Hjemmelaget salsa:
Finhakk tomater, løk og hvitløk, og bland med olje og smak til med salt og pepper.
Guacamole:
2 avokadoer
Litt limesaft
1 hvitløksfedd
1/2 chili
1/2 rødløk
Fersk koriander
Salt og pepper
Tips og triks
Her kan du også byttet ut pulled pork til pulled chicken om ønskelig.