
Taco med Pulled Porkog tortilla lefser
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Pulled Pork taco
- 2 pakker Tortillalefser
- 100 g Rødløk
- 200 g Tomater
- 200 g Mais
- 200 g Agurk
- 3 dl Revet ost
- 1 boks Rømme
- 3 dl Salsa
- Salatblader
- 1 stk Lime
- Koriander
Fremgangsmåte
Riv Tulip Pulled Pork fra hverandre og legg i en ildfast form, strø over tacokrydder, stek i ovnen i ca 20 minutter på 180 grader.
Lag en delikat buffet og server

Pulled Pork Taco
Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt
Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.
Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.
Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland