Pulled Pork på grillenmed kremet maisstuing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork på grillenmed kremet maisstuing

  • 6 personer

Ingredienser

Print oppskrift

Fremgangsmåte

Ha Tulip Pulled Pork i en stor ildfast form eller aluminiums bakk, sett å grillen og lukk lokket til grillen, grilles i ca 20 minutter, snu den gjerne av og til. Dra kjøttet fra hverandre med to gafler når det er ferdig.

MAISSTUING:

Om du kjøper maiskolber, skjærer du av maisen, om du bruker mais på bokser, hell av kraften,

Ha litt olje i en gryte og ha oppi en løk i biter og maisen, fres godt i 4-5 minutter, hell på fløte og kok opp og la det småkoke i 4-5 minutter, rør jevnlig. Kjør maisstuingen med en stavmikser til ca halvdelen av maisen er most, og da vil stuingen jevne seg selv.

Sprøstek Tørrsaltet Tulip bacon i en egen panne og ha over i maisstuingen rett før servering og den toppes med finhakket frisk timian.

Se oppskriften som video her