Cuban sandwich

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cuban sandwich

  • 5 personer

Ingredienser

Sandwich
  • 400 g Tulip Pulled Chicken
  • 10 stk brødskiver (helst lyst brød)
  • 200 g røkt Jarlsbergost
  • 1,5 dl sennep
  • 1 dl syltet agurk
  • 1 dl rødløk
  • 500 g pommes frites
Urteaioli
  • 1 stk egg
  • 3 dl rapsolje
  • 1 ts sennep
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 bunt basilikum
  • 0,5 bunt timian
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Urteaioli:
Tilsett egg, olje, sitronsaft, sennep, urter og litt salt i en sylinderformet bolle. Sett stavmikseren i bunnen, start den og jobb mikseren sakte oppover. Smak til med salt og pepper. Etter ca. 10-12 sekunder har du en perfekt urteaioli!

Sandwich:
Smør 10 brødskiver med sennep. Legg osteskiver, Tulip Pulled Chicken, 6-7 syltede agurker og noen rødløkringer på hver skive. Legg på et nytt lag med ost. Smør de resterende skivene med sennep og legg disse oppå brødskivene med fyll. Stekes i ovn, på grill eller i et toastjern til osten har smeltet og alt er glovarmt. Serveres med pommes frites og urteaioli.

Tulip Pulled Chicken 400g NO.png

Pulled Chicken

Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland

Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.