Pulled Pork pita med mais og sopp

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork pita med mais og sopp

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 stk. Pitabrød
  • 1 pk. Tulip Pulled Pork
  • 3 dl. Fryst mais
  • 300 g Blandet sopp
  • 1 stk. Bladpersille
  • 1 ss Olivenolje
Print oppskrift

Denne oppskriften slår ikke feil. Nystekt pitabrød og mørt og saftig kjøtt, det er vel en uslåelig kombo.

Med Tulip Pulled Pork får du langtidsstekt og mørt kjøtt på bare 20 minutter. Her har vi gjort stekejobben for deg.

Den eneste du trenger å gjøre er å varme det opp.

Server og nyt! 


Fremgangsmåte

Tilbered Pulled Pork som anvist på pakken.

Rens og skjær soppen i fire.

Stek mais i en tørr varm stekepanne  under omrøring i 2-3 min.

Tilsett litt olje og deretter sopp, salt, og stek ytterligere i noen minutter.

La blandingen avkjøles litt. Rør sammen dressing og bland den med sopp- / mais blanding og tilsett persille.

Varm pitabrød og del på midten. Trekk Pulled Pork fra hverendre med 2 gafler og server med mais og sopp i varmt pitabrød.



Tips og triks

Vi kan også friste med disse to gode oppskriftene:

Pulled Pork taco

Pulled Chicken Wrap

Ta også en titt på denne oppskriften, om du ønsker en litt mer "festmiddag": Pulled Pork med fløtegratinerte poteter, bakte grønnsaker og urteolje

 

Produkter