Pulled Pork med fløtegratinerte poteter,bakte grønnsaker og urteolje

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork med fløtegratinerte poteter,bakte grønnsaker og urteolje

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip pulled pork
Fløtegratinerte poteter
  • 300 g poteter
  • 3 dl fløte
  • 1 fedd hvitløk
  • 200 g revet ost
Grønnsaksform
  • 100 g rosenkål
  • 100 g gulrot
  • 200 g persillerot
  • 200 g søtpotet
  • 100 g kålrot
Urteolje
  • 1 dl olje
  • frisk timian, oregano, basilikum
  • salt og pepper
Print oppskrift

I denne oppskriften får du langtidsstekt kjøtt som er ferdig på 1-2-3. Her må kjøttet vente på potetene.

Retter er enkel å lage, og du får et festmåltid uten så mye innsats.

Her er det bare å imponere venner og familie.

Vel bekomme


Fremgangsmåte

Start med å sette ovnen på 200C.

Legg Pulled Pork i en ildfast form..

Skrell og skjær poteter i skiver og legg i en annen form, skjær opp løken og finhakk hvitløk og bland det godt med potetene. Deretter heller du på fløte før du strør revet ost over.

Del grønnsaker i terninger og legg det i en tredje form.

Lag urteolje av olje, 1 hvitløksfedd og friske urter, kjør glatt med en stavmikser. Hell urteoljen over grønnsakene.

Sett inn alle tre formene i varm ovn, 200 grader, og alt er ferdig etter ca. 25 minutter.

Riv kjøttet og server.


Tips og triks

Pulled pork kan fint erstattes med Tulip pulled chicken om du heller ønsker det. 

Produkter