
Pulled Pork Taco med Steam buns
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Pulled Pork taco
- 1 pakke Steam buns
- 1 pose Nacho chips
- 1 glass Tacosaus
- 2 stk Tomater
- Frisk koriander
- Revet ost
- 2 stk Avokado
- Limesaft
- 1 stk Hvitløksfedd
- 0,5 stk Chili
- 0,5 stk Rødløk
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
Stek Tulip Pulled Pork taco i 20-25 minutter sammen med stekesjy og tacokrydder, deretter river du kjøttet med to gafler.
Damp steam buns i 5 minutter
Del tomatene
Sett frem alt sammen, la gjestene fylle sin buns selv med tacokjøtt, tacosaus, guacamole og ost .
Guacamole:
Mos avokadoen med gaffel og press i litt limesaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper.

Pulled Pork Taco
Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt
Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.
Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.
Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland