Pulled Pork Taco med Steam buns

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork Taco med Steam buns

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Pulled Pork taco
  • 1 pakke Steam buns
  • 1 pose Nacho chips
  • 1 glass Tacosaus
  • 2 stk Tomater
  • Frisk koriander
  • Revet ost
Guacamole
  • 2 stk Avokado
  • Limesaft
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 0,5 stk Chili
  • 0,5 stk Rødløk
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Deilig asiatiske rett, men sammen med meksikanske smaker. Det beste fra begge områder. 

Passer utmerket til familiemiddag, vennegjengen eller når du vil kose deg litt ekstra.

Tulip har gjort jobben litt enklere for deg, og langtidsstekt kjøttet på forhånd.

Velbekomme! 


Fremgangsmåte

Stek Tulip Pulled Pork taco i 20-25 minutter sammen med stekesjy og tacokrydder, deretter river du kjøttet med to gafler.

Damp steam buns i 5 minutter

Del tomatene

Sett frem alt sammen, la gjestene fylle sin buns selv med tacokjøtt, tacosaus, guacamole og ost .

Guacamole:

Mos avokadoen med gaffel og press i litt limesaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper.

 

Slow Cooked Pulled Pork Taco

Pulled Pork Taco

Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt

Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.

Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.

Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt. 

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland