Svinefilet surret med baconservert med grillet grønnsaker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Svinefilet surret med baconservert med grillet grønnsaker

  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Svinefilet
  • Ravigottesaus
  • 2 pk Tulip skivet bacon
  • 1 stk Gul paprika
  • 1 stk Rød paprika
  • 1 pk Bimi
  • 2 stk Maiskolber
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Fennikel
  • 1 stk Rødløk
  • Sopp
  • Olje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skjær ren svinfileten og smør inn ravigottesaus, salt og pepper. Surr Tulip bacon rundt svinefileten og stikk inn et steketermometer. Grill ti svinfileten er 66 grader og la den hvile 20 minutter før den skjæres opp. 

Del opp fennikel, paprika i 4, løk i båter, maiskolber i 2, squash i skiver og sopp i 2. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.  Grill grønnsakene mens fileten hviler. 

 

Produkter