Den originale bacon
100 g
Tulip Bacon i skiver er laget av sideflesk, som først saltes og deretter røykes over bøkeflis etter mer enn 100 år gamle tradisjoner, til smaken er perfekt. Bruk baconet til frokost med egg, leverpostei, eller som ingrediens for å løfte middagen. Produktet er pakket slik at det er lettere for deg å skille skivene. Server og nyt!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.
Ingredienser: Sidekjøtt, salt, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E 250). Røkt
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1328 KJ / 321 kcal | |
Fett | 29 g | |
Mettede fettsyrer | 11 g | |
Karbohydrater | < 0.5 g | |
Sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 15 g | |
Salt | 2,7 g |