Svinefiletgrateng med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Svinefiletgrateng med bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakket Tulip Bacon i skiver, rå
  • 600 g indrefilet av svin
  • 1 gul løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 rød paprika
  • 2 ss smør
  • 1 dl fløte
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ts basilikum
  • 1 dl revet ost
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.

Trim svinefileten og skjær den i skiver. Finhakk løk og hvitløk.

Strimle baconet. Del paprikaen, fjern kjernen og kutt i mindre biter. Varm smøret i en stekepanne og stek kjøttet til det har fått litt farge på begge sider. Smak til med salt og pepper.

Stek baconet med løk, hvitløk og paprika til blandingen har blitt myk og fått litt farge.

Pakk svinefilet med baconblandingen i en ildfast form. Bland fløte med tomatpuré og basilikum. Hell sausen i formen og topp med ost. Gratiner i ca 20 minutter til osten er smeltet og fått fin farge.

Kok ris eller poteter og server med en god salat.

 

Produkter