Tortillapizza med hvitløkssalamiog tacosaus og jalapeño

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tortillapizza med hvitløkssalamiog tacosaus og jalapeño

  • 25 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g Tulip hvitløkssalami
  • 4 stk Tortillalefser
  • 150 g gulost
  • 4 ss tacosaus
  • 4 ss jalapeño eller majs
  • 150 g revet ost
  • salt og pepper
  • koriander
Print oppskrift

Tortilla pizza kan lages på mange forskjellige måter. Denne resepten er en perfekt kombinasjon med tacosaus, ost og hvitløkssalami. Topp det gjerne med koriander. 


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225°C.

Legg tortillalefsene ut på en stekeplate. Smør på med tacosaus og deretter ost. 

Legg på jalapeño (eventuelt mais om du heller ønsker det) og hvitløkssalami.

Strø over revet ost og tilsett med salt og pepper etter behov.

Stek tortillapizzaen i ovnen i cirka 8 minutter, til osten har smeltet og fått en fin farge. 

Legg på koriander om ønskelig. 

 

 


Tips og triks

Du kan fint erstatte Tulip hvitløkssalamien med Tulip dansk salami

Ønsker du andre tips til tortillapizza, så ta en titt på denne oppskriften: rask pizza

Har du andre ingredienser er denne oppskriften fin å bruke som base for å få brukt litt restemat.

Hvitløkssalami

For de som er glade i den gode smaken

Tulip hvitløkssalami har en god og naturlig smak av hvitløk. Hvitløkssalamien er fremstilt på vår danske fabrikk etter stolte tradisjoner siden 1912. Råvarene er nøye valgt ut og kommer fra norske bønder.
Det finnes vel ikke noe bedre enn ferskt brød med hvitløkssalami.

Vel bekomme

Se produkt