Bacon focaccia

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon focaccia

  • 4 personer

Ingredienser

DEIG
  • 500 g mel
  • 3 dl vann
  • 25 g gjær
  • 5 ts sukker
  • 5 ts salt
  • 1 dl olivenolje
TOPPING Print oppskrift

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker, salt, olje, lunkent vann og gjær i en bakebolle, elt den godt.

Sett til heving, til dobbel størrelse, helst 1,5 timer.

Smør en form med olivenolje langs kantene og la det ligg litt i bunnen.

Hel deigen oppi formen, fordel den utover og bruk fingrene.

Toppes med olivenolje, Tørrsaltet Tulip bacon terninger, rosmarinblader, flaksalt og olivenolje.

Stek på 225 grader i ca 18 minutter.


Tips og triks

Ekstra fyll:

Fetaost, soltørket tomat, steinfrie sorte og grønne oliven. Bare å strø over og stikke litt inni deigen.

Produkter