Dansk grov leverpostei
Laget etter klassisk dansk oppskrift med de beste norske råvarer, 200 g
Leverposteien er fyldig i smak og grov i konsistensen, akkurat som den skal være. Like klar til å serveres kald som varm, på et veldekket frokostbord eller som en klassiker på familiens matpakke.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Ingredienser: Svinelever (32%), spekk, vann, hvetemel, løk, salt, sukker, pepper, krydder, konserveringsmiddel (E200. E270), surhetsregulerende middel (E327).
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1005 KJ / 242 kcal | |
Fett | 20 g | |
Mettede fettsyrer | 7,5 g | |
Karbohydrater | 5,4 g | |
Sukkerarter | 1,1 g | |
Protein | 10 g | |
Salt | 2 g | |
Jern | 6 mg |