Surdeigsbrød sandwichmed Pulled Pork og karamellisert rødløk

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Surdeigsbrød sandwichmed Pulled Pork og karamellisert rødløk

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

Karamellisert løk
  • 2 stk. Rødløk
  • 50 g Smør, saltet
  • 1 ss Rød balsamico
  • 50 g Sukker
  • Olje
  • Salt og pepper
Print oppskrift

Ønsker du å lage denne oppskriften, men du har ikke alle ingrediensene i kjøleskapet. Fortvil ikke! Les tips lenger ned for å se hva du kan bruke i stedet for de produktene du mangler. 

 


Fremgangsmåte

Pulled Pork:

Tilbered Pulled Pork etter anvisningen på pakken. 

Karamellisert rødløk:

Start med å skjære rødløken i tynne skiver.

Ta halvparten av smøret i en stekepanne eller en tykkbunnet gryte og ha i litt olje. Stek løken på middels varme til den får en gylden pen farge. 

Tilsett balsamico, sukker, salt og pepper i pannen for å forsterke søtsmaken. La løken småkoke på svak varme til du har en ønsket smak og konsistens. 

Servering:

Fordel Pulled Porken på 4 brødskiver. Toppes med den karameliserte løken og cheddar ost, før du legger en ny brødskive på toppen. 

Varm det resterende smøret i en panne og stek så sandwichene i ca. 3 minutter på hver side på lav varme.

 

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken.

Rødløk: Bruk heller gul løk, sjalottløk eller hvitløk.

Balsamico: Har du ikke noe balsamico i skapet, kan du fint bruke en rødvinskvett.

Surdeigsbrød: Du kan helt fint bruke et brød som har ligget i kjøkkenskuffen i 2 dager.

Cheddar ost: Bruk den osten du har.

Produkter