

Tacobaguettemed Pulled Pork taco
Ingredienser
Tacobaguette- 3 stk Baguetter
- 1 pakke Pulled Pork taco
- 1 glass Tacosaus
- 1 pose Nachochips
- 1 pakke Revet ost
- 1 boks Rømme
- 2 dl Cherrytomater
- 2 ss Olje
- 1 fedd Hvitløk
- Salt
- 1 stk Avokoado
- 1 fedd Hvitløk
- 0,5 stk Rødløk
- Litt chili
- Sitronsaft
- Salt og pepper
- Koriander
- 1 del Eddik
- 2 deler Sukker
- 3 deler Vann
- 2 stk Rødløk
Fremgangsmåte
Varm opp Tulip Pulled Pork Taco, i varm ovn, i 20 -25 minutter, riv kjøttet.
Smør baguettene med tacosaus, legg oppi Tulip Pulled Pork taco kjøtt og strø over med revet ost.
Stekes til osten smelter, ca 8-10 minutter.
Serveres med guacamole, tomatsalat av cherrytomater, nachos chips, rømme, syltet rødløk, ekstra ost og det som er igjen av Pulled Pork taco.
Guacamole
Mos avokadoen med gaffel og press i litt sitronsaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper
Syltet rødløk
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.
Tips og triks
Ikke helt det du lette etter. Prøv noen av disse oppskriftene:
Pulled Pork Taco med Steam buns
Er du også glad i bacon anbefaler vi å ta en titt på denne: