Tacobaguettemed Pulled Pork taco

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Tacobaguettemed Pulled Pork taco

Ingredienser

Tacobaguette Tilbehør
  • 1 pose Nachochips
  • 1 pakke Revet ost
  • 1 boks Rømme
Tomatsalat
  • 2 dl Cherrytomater
  • 2 ss Olje
  • 1 fedd Hvitløk
  • Salt
Guacamole
  • 1 stk Avokoado
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Rødløk
  • Litt chili
  • Sitronsaft
  • Salt og pepper
  • Koriander
Syltet rødløk
  • 1 del Eddik
  • 2 deler Sukker
  • 3 deler Vann
  • 2 stk Rødløk
Print oppskrift

Tacobaguette er enkelt og så godt. Prøv den ut til lunsj, middag eller på tur. 

Ta vare på tacorestene og lag denne gode tacobaguetten til lunsj dagen etter. 

Server og nyt! 

 


Fremgangsmåte

Tilbered Pulled Pork Taco etter anvisningen på pakken. 

Smør baguettene med tacosaus, legg oppi Tulip Pulled Pork Taco kjøtt og strø over med revet ost.

Stekes til osten smelter, ca 8-10 minutter.

Serveres med guacamole, tomatsalat av cherrytomater, nachos chips, rømme, syltet rødløk, ekstra ost og det som er igjen av Pulled Pork Taco.

 

Guacamole 

Mos avokadoen med gaffel og press i litt sitronsaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper

 

Syltet rødløk

Kok opp vann, eddik og sukker.

Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.

 


Tips og triks

Har du ikke alle ingrediensene?

Pulled Pork Taco: Bruk heller Pulled Pork, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken.

Ost: Bruk den osten du har.

Topping: Bruk det du har liggende, gjerne restene etter et annet måltid.