
Tacobaguettemed Pulled Pork taco
Ingredienser
Tacobaguette- 3 stk Baguetter
- 1 pakke Pulled Pork taco
- 1 glass Tacosaus
- 1 pose Nachochips
- 1 pakke Revet ost
- 1 boks Rømme
- 2 dl Cherrytomater
- 2 ss Olje
- 1 fedd Hvitløk
- Salt
- 1 stk Avokoado
- 1 fedd Hvitløk
- 0,5 stk Rødløk
- Litt chili
- Sitronsaft
- Salt og pepper
- Koriander
- 1 del Eddik
- 2 deler Sukker
- 3 deler Vann
- 2 stk Rødløk
Fremgangsmåte
Varm opp Tulip Pulled Pork Taco, i varm ovn, i 20 -25 minutter, riv kjøttet.
Smør baguettene med tacosaus, legg oppi Tulip Pulled Pork taco kjøtt og strø over med revet ost.
Stekes til osten smelter, ca 8-10 minutter.
Serveres med guacamole, tomatsalat av cherrytomater, nachos chips, rømme, syltet rødløk, ekstra ost og det som er igjen av Pulled Pork taco.
Guacamole
Mos avokadoen med gaffel og press i litt sitronsaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper
Syltet rødløk
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.

Pulled Pork Taco
Ekstra mør og saftig stek av svinekjøtt
Taco er for mange en tradisjon på fredagene, og med pulled pork taco får du muligheten til å spise langtidsstekt kjøtt, men på bare 25 minutter. Vi har gjort den lange, men gode jobben for deg.
Pulled Pork taco trenger bare og varmes opp og nytes- enkelt og så godt.
Ekte meksikansk taco, men laget av norsk kjøtt.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland