Torskerygg med bacon og soltørkede tomater
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver, rå
- 4 torskerygg filet
- 1 purre
- 1 ss smør
- 2 dl fløte
- 1 ss tomatpuré
- 10 soltørkede tomater
- Salt og svartpepper
- 1 ss finhakket gressløk
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 225 grader.
Skjær baconet i skiver. Skjær purren på langs og skyll ren for jord og skitt. Skjær i tynne skiver.
Stek purre og bacon i en stekepanne med smør til blandingen har blitt myk og fått litt farge.
Tilsett fløte, tomatpuré og soltørkede tomater. Smak til med litt salt og pepper.
Legg fisken i en smurt ildfast form og hell sausen over fisken. Stek midt i ovnen i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt.
Tilsett gressløk på toppen og server med kokte poteter eller mos.