Torskerygg med bacon og soltørkede tomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Torskerygg med bacon og soltørkede tomater

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver, rå
  • 4 torskerygg filet
  • 1 purre
  • 1 ss smør
  • 2 dl fløte
  • 1 ss tomatpuré
  • 10 soltørkede tomater
  • Salt og svartpepper
  • 1 ss finhakket gressløk
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader.

Skjær baconet i skiver. Skjær purren på langs og skyll ren for jord og skitt. Skjær i tynne skiver.

Stek purre og bacon i en stekepanne med smør til blandingen har blitt myk og fått litt farge.

Tilsett fløte, tomatpuré og soltørkede tomater. Smak til med litt salt og pepper.

Legg fisken i en smurt ildfast form og hell sausen over fisken. Stek midt i ovnen i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt.

Tilsett gressløk på toppen og server med kokte poteter eller mos.

 

Produkter