Stekt laks med honning og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stekt laks med honning og bacon

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Skivet Bacon
  • 600-800 g laksefilet
  • 150 g ris
  • 1 squash
  • 50 g sesamfrø
  • 100 g sukkererter
  • 100 g gul paprika
  • 100 g nøtter
  • 1 dl honning
  • 1 dl teriakysaus
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Krydre laksefileten med salt, pepper og sesamfrø. Stekes i litt olje i en middels varm panne. ca 3-4 minutter på hver side.

Kok ris etter anvisningen på pakken.

Del grønsakene og stek på sterk varme. Tilsett nøtter, honning og teriakysaus til slutt. Smakes til med salt og pepper.

Del Tulip skivet bacon i grove biter og steks sprø med litt olje.

Topp grønnsakene med bacon før servering. 

 

Produkter