Ovnsbakt blomkålhode med baconflette

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ovnsbakt blomkålhode med baconflette

  • 4 personer

Ingredienser

  • 3 pakker Tulip bacon
  • 2 stk blomkålhode
  • 2 dl pizzasaus
Print oppskrift

Ovnsbakt blomkål passer godt å servere som lunsj, en enkel middag eller som tilbehør til for eksempel til fiskeboller, kjøttkaker eller Tulip pulled pork


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225C.

Rens blomkålen ved å ta av stilker og blader. og legg den i en form.

Smør toppen av hodet med pizzasaus.

Lag en baconflette med 5x5 Tulip skivet bacon og legg den over blomkålhodet.

Sett formen i ovnen på 225 grader i ca 10-12 minutter.


Tips og triks

Blomkålen kan gjerne kokes noen minutter for å gjøre den ekstra mør.

Serverer du retten som tilbehør kan du halvere porsjonen. 

Ønsker du å se hvordan du lager baconfletten har vi laget en film under oppskriften Asiatisk ribbe

Produkter