![](/media/216108/tulip-bacon-ternet-2x125g-no.png?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=132871465390000000&format=transparent)
![](/media/214737/blomka-lhode-m-bacon-04-lavoppl.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&rnd=132768845480000000)
Ovnsbakt blomkålhode med baconflette
- 4 personer
Ingredienser
- 3 pakker Tulip bacon i skriver, rå
- 2 stk blomkålhode
- 2 dl pizzasaus
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 225C.
Rens blomkålen ved å ta av stilker og blader. og legg den i en form.
Smør toppen av hodet med pizzasaus.
Lag en baconflette med 5x5 Tulip skivet bacon og legg den over blomkålhodet.
Sett formen i ovnen på 225 grader i ca 10-12 minutter.
Tips og triks
Blomkålen kan gjerne kokes noen minutter for å gjøre den ekstra mør.
Serverer du retten som tilbehør kan du halvere porsjonen.
Ønsker du å se hvordan du lager baconfletten har vi laget en film under oppskriften Asiatisk ribbe