Wraps med kylling og bacon

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Wraps med kylling og bacon

  • 4 personer

Ingredienser

Fyll
  • 4 stk. fullkornswraps
  • 40 g frisk spinat
  • ½ stk. agurk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. rødløk
  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 450 g kyllingbryst
Chili- og hvitløksmajones
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ ts tørket chili
  • 1 ts paprika
  • 3 ss majones
  • 100 g creme fraiche
  • Salt
Print oppskrift

Wraps med kylling og bacon er en perfekt rett å servere for familien. De fleste barn er ville etter wraps fordi de kan være med å lage dem selv.

Det er en perfekt måte å få litt mer grønt inn i matlagingen. Wraps med kylling og bacon kan enkelt tilberedes noen timer i forveien og passer perfekt til pikniken eller om du skal ha med deg litt mat på farten. 

Nyt wrapsen med kylling og bacon på piknik med familien, ute i hagen eller når du er på farten. 


Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Kle et stekebrett med bakepapir og legg baconskivene oppå.
  3. Stek dem i den forvarmede ovnen i ca. 8-12 minutter, avhengig av hvor kraftig ovnen din er. 
  4. Ta baconet ut av ovnen og la det avkjøles.
  5. Finhakk hvitløken eller press den. Bland det med tørket chili, paprika, majones og rømme. 
  6. Skjær agurk og rødløk i skiver. Skjær paprika i strimler. 
  7. Fjern eventuelle sener på kyllingbrystet. Smak til med salt og pepper. 
  8. Varm opp en panne med litt olje eller smør. 
  9. Legg kyllingbrystet i en panne. La det steke i ca. 4-5 minutter på hver side eller til den er ferdig. 
  10. Smør en wrap med chili og hvitløksmajones. Fordel spinat, rødløk, agurk og pepper i wrapen. 
  11. Skjær tynne skiver av kyllingen og fordel i wrapen sammen med noen skiver sprø baconskiver.
  12. Rull wrapen tett sammen.
  13. Halver den eller server den som den er.

SE HVOR ENKELT DET ER. VEL BEKOMME:

Produkter