Hvordan lage en bacone

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hvordan lage en bacone

Denne oppskriften viser deg en ny og morsom måte å tilberede baconet ditt til en deilig dessert.

 


Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C.
  2. Åpne en pakke med Tulip Bacon. Ta en skive og snurr rundt kjeglen (begynn fra bunnen). Husk å ikke spare på baconet. Ta gjerne to skiver, minst.
  3. Legg de ferdigpakkete Bacones på et ark med bakepapir.
  4. Sett brettet i ovnen.
  5. Varmes i 15-20 minutter. Ikke glem å sjekke fra tid til annen, slik at du får den perfekte sprøheten. 
  6. Etter å ha tatt baconet ut av ovnen, la det avkjøles i ca 3 minutter.
  7. Fjern aluminiumskjeglen med en klype. Vær forsiktig så du ikke brenner deg!

 


Tips og triks

Legg til din favoritt is eller fyll for en opplevelse på neste nivå. For ekstra sprøtt bacon kan du bruke en gassbrenner (flamberer) til slutt. 

ER DU USIKKER PÅ HVORDAN DU LAGER BACONE?

Ta en titt på videoen nedenfor. 

Produkter