Ristet brød med tomatsmør og ternet kyllingbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ristet brød med tomatsmør og ternet kyllingbacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Kyllingbacon ternet
  • 1 stk brød
Tomatsmør
  • 200 g romtemperert smør
  • 250 g cherrytomater
  • 4 fedd hvitløk
  • 3-5 kvister frisk timian
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Legg tomatene i en ildfast form sammen med hvitløken, oljen, salt og pepper, og bak i ca 20 minutter på 180 grader. La det avkjøles.

Kjør de avkjølte bakte tomatene, hvitløken og olja med en stavmikser, ikke for lenge, blandingen skal være litt grov, bland så inn det myke smøret, smak til med salt og pepper.

Steke ternet Kyllingbacon i litt olje i en varm stekepanne.

Grill brødskivene før du smører på tomatsmøret, litt rucculasalat og topp med deilig nystekt Tulip Kyllingbacon. 

Tulip Kyllingbacon tern

Kyllingbacon ternet

Smaksrikt bacon produsert på kylling og bøkeflisrøkt

Tulip Ternet kyllingbacon kan brukes i flere anledninger – den er perfekt til frokost, lunsj, i salater, supper eller gryter. Den har lavere fettinnhold sammenlignet med tradisjonell bacon. 

Kyllingbacon er produsert fra kyllingoverlår som er saltet og røkt over bøkeflis.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.