Eggvaffel med ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Eggvaffel med ternet bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Egg
  • 150 g Ternet Tulipbacon
  • 100 g Snittet vårløk
  • 50 g Revet ost
  • Salt og pepper
  • Smør
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Stek ternet bacon. 

Pisk sammen egg, vårløk, revet ost, salt og pepper.

Bland det ferdigstekte ternet baconet i eggeblandingen. 

Smelt smøret i et varmt vaffeljern og hell i blandingen, stek til vaffelen er gjennomstekt. 

 

Se oppskriften som en video

Bacon Tern 2-pak

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.

Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland