Eggvaffel med ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Eggvaffel med ternet bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Egg
  • 150 g Ternet Tulipbacon
  • 100 g Snittet vårløk
  • 50 g Revet ost
  • Salt og pepper
  • Smør
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Stek ternet bacon. 

Pisk sammen egg, vårløk, revet ost, salt og pepper.

Bland det ferdigstekte ternet baconet i eggeblandingen. 

Smelt smøret i et varmt vaffeljern og hell i blandingen, stek til vaffelen er gjennomstekt. 

 


Tips og triks

I denne oppskriften kan du helt fint bruke Tulip tørrsaltet bacon

Se oppskriften som en video

Ternet bacon

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.
Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.

Trenger du tips og inspirasjon, sjekk disse oppskriftene: 

Brennende kjærlighet 

Pasta carbonara med torsk og bacon

Brokkolisalat med bacon

Se produkt