Baconhjerte

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Baconhjerte

  • 25 min
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Tulip bacon
  • 1 stk egg
  • 1 skive toast
  • Gressløk
  • Sort pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 ºC (190 ºC varmluft).

Legg bakepapir på et stekebrett, og form et baconhjerte av to skiver bacon. Bruk evt. en hjerteform eller et hjerte av sammenrullet sølvpapir og legg baconet på innsiden av denne formen. Baconhjertet bakes i ovnen i ca. 6 min., eller inntil det er ca. 50% ferdigstekt.

Ta stekebrettet ut av ovnen, knus et egg og tøm det i midten av baconhjertet. Stek det videre i ovnen i ca. 8-10 min., eller inntil egget er gyllent og gjennomstekt.

Dryss over med finhakket gressløk og kvernet pepper.

Servér baconhjertet på en fin tallerken med ristet toast.

Produkter