Potet og jordskokk suppemed Tulip ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Potet og jordskokk suppemed Tulip ternet bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip ternet bacon
  • 300 g poteter, i små biter
  • 200 g jordskokk, i små biter
  • 5 dl fløte
  • 6 dl kraft
  • salt og pepper
  • 1 stk løk, i biter
  • 200 g revet ost, gjerne cheddar
  • Smør
  • 1 fedd hvitløk
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Skrell og del poteter og jordskokkene, finhakk hvitløken, og kutt løken i biter.

Smelt litt smør i en gryte og fres poteter, jordskokk, løk og hvitløk i et par minutter. Hell i kraften og kok opp, la det småkoke i 20 minutter. Kjør glatt med stavmikser. Ha i fløte til du får passe tykk konsistens, smak til med salt og pepper.

Til serveringen setter du fram nystekte terninger med Tulip bacon og revet ost.

Produkter