Spareribs med coleslaw og bakt potet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs med coleslaw og bakt potet

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2-3 pakker Tulip Spareribs
  • 4 bake poteter
  • 1 pakke Tulip Tørrsaltet bacon
  • Rømme
  • Mais
  • Vårløk
  • 2 gulrot
  • 150 g kål
  • 5 stk reddiker
  • 1 eple
  • 1 ts sukker
  • 1 ts sitronsaft
  • ½ dl majones
  • ½ dl rømme
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Sett inn bake poteter i ovnen, 200 grader i ca 1 time.

Fyll disse før serveringen, med rømme, mais og sprøstekt Tulip Tørrsaltet bacon.

Lag Coleslaw, strimle gulrot og kål i tynne strimler, eple og reddiker i biter og skiver, og vårløk i ringer. Bland majones og rømme, smak til med sukker, sitronsaft, salt og pepper, ha oppi grønsakene.

Tenn grillen og lag den bli varm og god. Grill Tulip spareribs på begge sider i noen minutter, smør på BBQ saus som følger med, på begge sider og grill den på nytt på begge sider. Følg godt med så spreribsen ikke blir brent.