Cæsarsalat med ternet bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cæsarsalat med ternet bacon

  • 25 min
  • 4 personer

Ingredienser

Cæsardressing
  • 4 stk Eggeplommer
  • 2 ts Dijonsennep
  • 6 stk Ansjosfileter, fin hakkes
  • 2 fedd Hvitløk, finhakket
  • Saften av 1 sitron
  • 3 dl Rapsolje
  • Litt salt
  • Litt kajennepepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

  1. Stek Tulip bacon i litt olje i en varm stekepanne, la det avkjøle seg litt.

CÆSARDRESSING

  1. Visp sammen eggeplommer, sennep, finhakket ansjosfilet, hvitløken og sitronsaften, spe på med oljen, i en tynn stråle.
  2. Skal bli tykk som majones, smak til med salt og kajennepepper.

SERVERING

  1. Riv hjertesalaten i biter og bland den med babyleafsalaten, ha det i en bolle.
  2. Strø over rødløken  som er kuttet i fine små skiver, hell på litt dressing, strø på krutongene og skiver av parmesan, deretter topper du med Tulip baco.
  3. Server gjerne litt ekstra Cæsardressing ved siden av.

 

Produkter